Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Svědík potvrdil, že převezme fotbalisty poslední Jihlavy. Nahradí odvolaného Kopeckého

Fotbalisty Jihlavy převezme trenér Martin Svědík. Kouč to řekl serveru iSport.cz, tiskový mluvčí Vysočiny Miroslav Fuks zatím informaci nepotvrdil. Svědík na lavičce posledního týmu první ligy nahradí odvolaného Ivana Kopeckého.

Svědík naposledy loni trénoval Mladou Boleslav, kde byl nejprve hlavním koučem a poté asistentem Dušana Uhrina mladšího. Třiačtyřicetiletý trenér v minulosti vedl reprezentaci do 20 let, Ostravu nebo Pardubice.

Jihlava z úvodních 16 ligových kol třikrát zvítězila, jednou remizovala a ve 12 zápasech prohrála. Na první nesestupové místo, které drží Slovácko, ztrácí dva body. Kopecký s realizačním týmem skončil v závěru prosince po pouhém půlroce ve funkci.

ČTĚTE TAKÉ: Vysočina Jihlava po nepovedeném podzimu odvolala trenérský štáb prvního týmu 

Svědík ve středu s jihlavským mužstvem zahájí zimní přípravu. „Zájem klubu byl takový, že jsem nabídku přijal. Jasně bylo řečeno, proč mě chtěli. Až mě překvapilo, jaké věci kolem sportovní stránky mi byly nabídnuty. Nechci to zatím konkretizovat, ale je tu možnost další práce s týmem. Těším se na spolupráci s manažerem Pepou Jinochem,“ řekl Svědík.

Nový jihlavský kouč jednal i s dalšími kluby. „Pro trenéra je nejhorší, když nepracuje. Mám chuť do práce. Pro Jihlavu rozhodla sportovní stránka,“ dodal bývalý reprezentant do 21 let.

Autoři | Foto www.1scznojmo.cz

Štítky Martin Svědík, FC Vysočina, trenér, FC Vysočina Jihlava, Ivan Kopecký, fotbalista, FK Mladá Boleslav, 1. FC Slovácko, FK Pardubice, Dušan Uhrin, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svědík potvrdil, že převezme fotbalisty poslední Jihlavy. Nahradí odvolaného Kopeckého | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.