Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vysočina Jihlava po nepovedeném podzimu odvolala trenérský štáb prvního týmu

Krátce po vánočních svátcích přistoupilo představenstvo FC Vysočina Jihlava k odvolání hlavního kouče Ivana Kopeckého a asistentů Michala Zacha a Michala Kadlece. Složení nového trenérského týmu chce klub oznámit nejpozději na startu zimní přípravy, která začíná 3. ledna.

„Končícímu realizačnímu týmu děkujeme za jeho obětavou práci a nasazení, které bohužel nemělo odraz ve sportovních výsledcích a ani v předvedené hře. Tímto rozhodnutím, které pro nás není z lidského hlediska vůbec jednoduché, chceme též dát jasný signál k tomu, že jsme rozhodně nerezignovali na úspěšný sportovní výsledek jarní části,“ vysvětluje příčiny změn v realizačním týmu ředitel klubu Jan Staněk. 

Ten nadále naznačil, že v průběhu času bude docházet k dalším změnám. „Nadále platí, že klub i hráči půjdou za vítezstvím v každém jarním utkání. Změna realizačního týmu nebude jediným opatřením v klubu. Chystané kroky budou rozsáhlejší a dlouhodobější. Pozitivní či negativní výsledek sezóny pak nebude mít na plánované širší změny vliv," uzavírá Staněk.

Foto www.efotbal.cz | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, Ivan Kopecký, Michal Zach, Michal Kadlec, Vánoce, Ivan Bohdan Staněk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava po nepovedeném podzimu odvolala trenérský štáb prvního týmu | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.