Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

První letošní bod. Vysočina Jihlava doma remizovala se Slováckem 0:0

Vysočina Jihlava v neděli vybojovala první letošní prvoligový bod. V rámci druhého kola HET ligy se poprvé představila a se soupeřem ze Slovácka remizovala 0:0.

Nedělní fotbalové odpoledne v Jihlavě příliš krásy nepobralo. Jihlava si v počátku vytvořila územní převahu, ale jako první vážněji zahrozilo Slovácko, když po čtvrthodině hry napřáhl Havlík a Rakovan konečky prstů vytěsnil na roh. Poté se po narážečce s Ikaunieksem řítil na hostujícího Heču Nový, dokonce ho překonal, ale míč na poslední chvíli vykopl vracející se Hofmann. Po úvodních dvaceti minutách se kvalita hry značně zhoršila, oba týmy se praly s nepřesnostmi a šanci ke skórování si už nevytvořily.

První větší příležitost druhé půle mělo Slovácko, po přihrávce Machalíka pálil Navrátil, jeho pokus byl zblokován. Na druhé straně to zkoušel Ikaunieks, ale Heča byl na svém místě. Když si brankář hostů poradil i se střelou střídajícího Daníčka, rozešly se oba celky smírně 0:0.

FC Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko 0:0

Rozhodčí: Marek – Wilczek, Hrabovský. Diváci: 2893.

FC Vysočina: Rakovan – Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Nový – Zoubele, Štěpánek (58. Daníček) – Fulnek (79. Dvořák), Ikaunieks, Popović – Klíma (58. Hronek). 

Slovácko: Heča – Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek – Daníček, Šumulikoski – Navrátil (90+1. Juroška), Havlík (79. Rezek), Machalík – Zajíc (74. Kubala).

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, 1. FC Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První letošní bod. Vysočina Jihlava doma remizovala se Slováckem 0:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.