Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zimní olympiáda dětí a mládeže, den druhý: Další dva bronzy a stříbro pro Vysočinu

Velice úspěšně vypadá pro Kraj Vysočina druhý den Her VIII. zimní olympiády dětí a mládeže v Pardubickém kraji. Během dopoledne se podařilo naší reprezentaci rozšířit sbírku cenných kovů o dvě bronzové a stříbrnou medaili. Dařilo se v běhu na lyžích a snowboardingu. Ještě v poledne byl Kraj Vysočina v celkovém pořadí na šestém místě s 26 bodovanými sportovními úspěchy.

Hrdinkou dne je jednoznačně dvanáctiletá Lucie Crhánková, která po včerejším zlatu z běhu na lyžích volnou technikou do své sbírky přidala dnešní stříbro na stejné trati klasickou technikou.

Bronz si dnes večer na slavnostním medailovém ceremoniálu na krk pověsil Tomáš Tůma, který Vysočinu reprezentuje ve snowboardingu a dařilo se mu v paralelním obřím slalomu.

 A bronz ještě jednou, tentokrát pro sympatickou Patricii Srnskou, které vyšel skvěle běh na lyžích klasicky. Včera patřila mezi velké optimisty a na trať se postavila s obrovským elánem a chutí bodovat.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky olympiáda, reprezentace, shrnutí, úspěch, medaile, Kraj Vysočina, stříbrná medaile, Zimní olympijské hry, běh na lyžích, Pardubický kraj, bronzová medaile

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní olympiáda dětí a mládeže, den druhý: Další dva bronzy a stříbro pro Vysočinu | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.