Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: U hlavního nádraží vyrostlo nové paintballové hřiště. Vyhrajte poukázky a běžte si zahrát

Během podzimu 2016 vyrostlo v blízkosti hlavního vlakového nádraží v Jihlavě nové paintballové hřiště, které splňuje nejnovější atributy moderní hry. Článek přibližuje i další adrenalinové aktivity, které je možné v areálu provozovat.

Jihlavské paintballové hřiště stávalo dříve na jiném místě, nyní je čerstvě přestěhováno do blízkosti hlavního vlakového nádraží pod Raab Karcher stavebniny. Je tedy snadno dostupné vlakem i městskou hromadnou dopravou. Pokud přijedete autem, lze využít parkoviště přímo u areálu. Hřiště nabízí celoroční provoz, rádi ho využívají školní nebo jiné zážitkové výlety.

Paintball je moderní rychle se rozvíjející adrenalinový sport. Není v něm potřeba pouze fyzické zdatnosti, ale také velice rychlých reflexů a schopností se rychle rozhodnout ve stresové situaci, když se například ocitnete pod nepřátelskou palbou. Tento sport je bezesporu plný vzrušení, napětí, dobrodružství a především při něm zažijete spousty skvělé zábavy.

Jihlavské hřiště nabízí různé varianty tohoto oblíbeného sportu. Od klasického Deathmatch (každý proti každému), přes Team Deathmatch (dva nebo více teamů bojujících mezi sebou), CTF (dva teamy bojují o dobytí nepřátelské vlajky) k velice oblíbenému Dobýváním (jeden team jako obrana, druhý team v útoku).

Základní úlohou je vyřazení nepřítele, tím že zásahem z paintballové zbraně mu způsobíte kdekoliv na jeho těle či zbrani viditelný, paintballovým barvivem označený zásah. Dalším důležitým úkolem může být primární cíl daného způsobu hry, například rukojmí nebo vlajka.

V jihlavských podmínkách lze bojovat jak s pumpovacími, tak s moderními poloautomatickými a elektronickými poloautomatickými zbraněmi. 

Atraktivní novinkou je Archery Hit. To je sport, ve kterém se používají luky a šípy se speciálním měkkým hrotem a tak nezpůsobí po nárazu do soupeře žádnou bolest. To vám umožní zažít nový pocit adrenalinu.

Kromě toho lze areálu využít k dalším zajímavým aktivitám. Může jít bungee running, střelbu ze vzduchovky na bodované terče nebo na kačeny, nově také na biatlonový terč. Další možností může být střelba z kuše nebo střelba ze vzduchové pistole na terč.

Nyní máte možnost si na vlastní kůži vyzkoušet, jak moc zábavný dokáže paintball být. Stačí se zapojit do soutěže s Jihlavskou Drbnou, která poběží do neděle 26. března do 20:00. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří obdrží dvě vstupenky. 

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherce budeme kontaktovat e-mailem. 

Štítky paintball, soutěž, Jihlava, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: U hlavního nádraží vyrostlo nové paintballové hřiště. Vyhrajte poukázky a běžte si zahrát | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.