Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Z gynekologie jihlavské nemocnice můžete nově odejít s diskem se 4D ultrazvukovými záběry

Jihlavská nemocnice přichází s novinkou pro nastávající rodiče. Záznam z ultrazvuku - video i fotografie - si nyní mohou odnést na památku domů na flash disku. Snímky jsou navíc pořízené na jednom z nejmodernějších přístrojů svého druhu v zemi.

Maminky si chtějí často odnést snímky nejenom vytištěné, ale také zkopírované v elektronické podobě. To bohužel nešlo, nemohli jsme do počítače vkládat cizí nosiče kvůli možnosti zavirování počítače. Nově tak nabízíme nastávajícím rodičům novinku, nosič úplně nový si u nás mohou zakoupit,“ vysvětluje lékař gynekologicko-porodnického oddělení Roman Peschout. Pořizovací cena disku je 150 korun.

Ultrazvuk, na kterém se vyšetření provádí, byl pořízen v loňském roce a jedná se o jeden z nejmodernějších přístrojů v zemi. Je především přesnější a rychlejší. „Ultrazvuk umožňuje získat trojrozměrný obrázek miminka v reálném čase, takže maminka může vidět dítě v takzvaném 4D obraze,“ dodává Roman Pechout.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Lékárenský komplex Jihlava, flash disk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z gynekologie jihlavské nemocnice můžete nově odejít s diskem se 4D ultrazvukovými záběry | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.