Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Novinka v jihlavské porodnici: Maminky při odchodu domů nalíčí profesionální kosmetička

Krásnější mohou nyní odcházet maminky z jihlavské porodnice. Zájemkyně při odchodu domů může nově nalíčit profesionální kosmetička, která dochází do jihlavské nemocnice jednou týdně. Pokud nebudou mít maminky zájem o službu na místě, nebo ji nestihnou, mohou si vzít poukaz a využít ho později.

„Po porodu se žena cítí unavená. S příchodem miminka na svět přicházejí nové povinnosti a my chceme maminkám zpříjemnit odchod domů, aby se cítily po všech stránkách co nejlépe,“ popisuje vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Alena Valová.

V rámci celé České republiky klesá porodnost, v jihlavské porodnici je tomu ale naopak. Zde se rodí stále více dětí. „Maminkám se snažíme vycházet maximálně vstříc, proto si nás vyhledávají i ženy třeba z Prahy nebo Brna. Máme opravené porodní pokoje, chceme, aby se u nás ženy měly co nejlépe,“ popisuje primář gynekologicko-porodnického oddělení Aleš Roztočil.

V roce 2014 bylo v jihlavské porodnici 1 163 porodů, loni 1 087 porodů a letos se už překročilo číslo 700, což vypadá na vzestupnou tendenci. K dnešnímu dni se v jihlavské porodnici narodilo od začátku srpna 46 miminek.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Lékárenský komplex Jihlava, porod, Česko, Aleš Roztočil, Praha, Brno, kosmetička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinka v jihlavské porodnici: Maminky při odchodu domů nalíčí profesionální kosmetička | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.