Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Studentky z Jihlavy zářily na prestižním módním veletrhu. Soutěžilo se v duchu mystic gothic

Studentky OA, SZŠ a SOŠS Jihlava se zúčastnily finále kadeřnické a kosmetické soutěže na 25. ročníku veletrhu World of Beauty and Spa 2018. Všechny soutěžní kategorie se nesly v duchu mystic gothic.

V kategorii „Účesová tvorba“ skončila Ludmila Valtrová, studentka 3. ročníku obor kadeřník, na skvělém druhém místě. Simona Vítů, studentka 3. ročníku obor kosmetička, v kategorii „Make-up“ obsadila krásné a zasloužené sedmé místo. Juniorský pohár veletrhu a s ním i první místo získala v kategorii „Nail-art“ téměř nepřekonatelná Adéla Míková, studentka 3. ročníku obor kosmetička. 

Zodpovědná příprava se opravdu vyplatila. Ani jedna z našich soutěžících se v republikovém srovnání neztratila a všechny s přehledem potvrdily dosavadní skvělé výsledky ve všech zastoupených kategoriích,“ řekl Libor Fasora, ředitel OA, SZŠ a SOŠS Jihlava.

Do pražského finále postoupily žákyně ze soutěže Kalibr cup, která se konala v únoru v Lanškrouně. V kategorii „Účesová tvorba“ skončila na přehlídce World of Beauty and Spa v Praze Ludmila Valtrová na druhém místě. Simona Vítů v kategorii „Make-up“ potvrdila zasloužené umístění z Lanškrouna. A ocenění , a s ním i první místo, obhájila v kategorii „Nail-art“ talentovaná Adéla Míková. Celý program na jednotlivých pódiích sledovalo po celý den několik tisícovek diváků.

„Všichni museli uznat, že dovednosti našich kadeřnic a kosmetiček ze středních škol jsou na vysoké úrovni. Navíc prestiž akce World of Beauty and Spa dokreslovali členové nezávislé profesionální poroty. A sešly se opravdu populární hvězdy kadeřnického a kosmetického světa,“ doplnil Libor Fasora.

Nešlo však jen o první místa a žádané umístění na stupních vítězů. Důležité bylo také srovnání v rámci středních odborných škol celé České republiky a cenné byly profesionální rady, které všechny soutěžící posunou dopředu v jejich budoucím oboru. V jejich výkonech i v jejich motivaci.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky soutěž, reprezentace, OA, SZŠ, SOŠS Jihlava, veletrh, Jihlava, kosmetička, Lanškroun, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studentky z Jihlavy zářily na prestižním módním veletrhu. Soutěžilo se v duchu mystic gothic | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.