Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Bez inzerce, zato více kultury a rozhovorů. Jihlavská radnice bude mít nové noviny, veřejnost může navrhnout jejich název

Zastupitelstvo města Jihlavy se na svém červnovém zasedání zavázalo financovat vydávání nového městského zpravodaje. Noviny jihlavské radnice, které pro město dosud vydává společnost Parola, nahradí nový měsíčník, jehož vydavatelem bude město. Do tvorby nových novin se však bude moci zapojit i veřejnost.

Noviny jihlavské radnice s koncem tohoto roku skončí a od ledna 2020 je nahradí městský měsíčník, který má být v lecčems odlišný. Nová tiskovina se bude více podobat časopisu, bude obsahovat více zajímavostí o Jihlavě, a to na úkor reklamních sdělení.

Měsíčník bez inzerce bude mít novou grafiku na dvaceti stranách. Těšit se jihlavští čtenáři mohou na zajímavé rubriky o tématech týkajících se města, jeho historie a kultury i více fotografií.

„Přestože se zastupitelům předkládají návrhy na nové noviny již přes rok, stále není jasné, jak se budou jmenovat. Název současného zpravodaje Noviny jihlavské radnice je ve vlastnictví Paroly a město jej znovu použít nemůže. Proto se obracíme na veřejnost s výzvou, aby do městské redakce posílali vlastní návrhy na název,“ sdělila primátorka města Karolína Koubová.

Návrhy na názvy novin můžete posílat do 31. srpna na adresu redakce@jihlava-city.cz. Vybraný návrh bude odměněn.

Foto jihlava.cz | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Jihlava, radnice, noviny, PAROLA, spol. s r.o., kultura, Karolína Koubová

Bez inzerce, zato více kultury a rozhovorů. Jihlavská radnice bude mít nové noviny, veřejnost může navrhnout jejich název | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.