Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO: Ples firmy Bosch Diesel ve stylu cirkusu se těšil mimořádnému zájmu, výtěžek putuje do Nemocnice Jihlava

PR článek

Jeden z vrcholů plesové sezóny, reprezentativní ples firmy Bosch Diesel, je více než týden za námi. Jeho patnáctý ročník se nesl v duchu cirkusu, v rozverné náladě se však našel prostor i pro vážnější chvíle. Třeba když si výtěžek z prodeje vstupenek a tomboly převzali zástupci jihlavské nemocnice.

Na více než čtyři stovky návštěvníků plesu čekal skvělý program, hvězdou večera byla známá česká zpěvačka Hana Zagorová. O pestrý a bohatý kulturní program večera se dále postarala úspěšná popová hvězda Dasha společně s Markem Ztraceným.

Jako čestné hosty obchodní ředitel Ralph Klaus Carle a technický ředitel Stefan Hamelmann uvíteli například náměstka hejtmana Kraje Vysočina Martina Kuklu, radní Kraje Vysočina Janu Fialovou a předsedu představenstva Okresní hospodářské komory Jihlava Jaroslava Huňáčka. Jako host zavítal na ples i reprezentant Bosch pro Českou a Slovenskou republiku Milan Šlachta.

Celková výše výtěžku z prodeje vstupenek a tomboly dosáhla 250 000 korun. Výtěžkem podpoří jihlavský Bosch a jeho zaměstnanci Oční oddělení Nemocnice Jihlava při nákupu diagnostického přístroje PlusOptix. Přístroj sloužící k vyšetření refrakce zraku umožňuje především včasnou diagnostiku zrakových vad u dětí, a to již od šestého měsíce věku.

Symbolický dárcovský šek převzal za Oční oddělení primář Pavel Pernica společně s vrchní sestrou Leou Zábranskou.

K finančnímu daru se vyjádřil ředitel Nemocnice Jihlava Lukáš Velev: „Jsem velmi rád, že Nemocnici Jihlava podporují významné firmy z regionu. Zde bych chtěl výslovně jmenovat firmu Bosch, která je díky kulturnímu nastavení v zemi jejího založení naším nejvýznamnějším dárcem a podporovatelem. Děkuji velmi.“

„Děkujeme všem našim zaměstnancům za jejich velkolepou podporu ve prospěch Nemocnice Jihlava. Jsme rádi, že můžeme finančně podpořit tak významnou instituci Kraje Vysočina, jakou je právě Nemocnice Jihlava. Podpora regionálních zdravotnických zařízení je příkladným počinem každé společensky zodpovědné firmy,“ sdělil obchodní ředitel firmy Bosch Diesel Ralph Klaus Carle.

Firma Bosch v Jihlavě podporuje ve svém závodě systém IdeaM pro podávání zlepšovacích návrhů. Ze všech zlepšovacích návrhů zaměstnanců jihlavského Bosche, které v roce 2018 pomohly firmě ušetřit více než 500 000 korun, byl na plese vylosován vítězný zlepšovací návrh. Autor vítězného návrhu se stal výhercem hlavní ceny, a získal tak osobní automobil Škoda Octavia. Letos se stal šťastným výhercem Škody Octavia Miroslav Sochor z výroby čerpadel CP3 na závodě III v Jihlavě-Pávově.


V Jihlavě ve firmě Bosch Diesel s.r.o. pracuje na 5 000 zaměstnanců, vyrábějí se zde vysokotlaká čerpadla pro dieselové motory, tlakové zásobníky a regulační ventily tlaku pro systém common rail. V roce 2011 získala firma prestižní ocenění „Národní cena kvality ČR-Excelentní firma“, v roce 2013 ocenění za prorodinně orientovanou personální politiku firmy „Audit rodina & zaměstnání“, udělované Ministerstvem práce a sociálních věcí České republiky. V prosinci 2018 se firmě opakovaně podařilo získat v renomované soutěži nejlepších českých exportérů „Exportér roku 2017“ první místo v kategorii „Exportér roku Kraje Vysočina s největším objemem exportu za rok 2017“.

Reprezentativní ples firmy Bosch Diesel

Čtvrtek, 21. března 2019, 13:12

Reprezentativní ples firmy Bosch Diesel
Reprezentativní ples firmy Bosch Diesel

Štítky Bosch Diesel, Jihlava, ples, výtěžek, Nemocnice Jihlava, Robert Bosch GmbH, Lékárenský komplex Jihlava, Kraj Vysočina, Hana Zagorová, Dagmar Sobková, Marek Ztracený, Martin Kukla, Jana Fialová

FOTO: Ples firmy Bosch Diesel ve stylu cirkusu se těšil mimořádnému zájmu, výtěžek putuje do Nemocnice Jihlava | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.