Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Fotosoutěž Vysočina v pohybu zná vítěze. Porota vybírala z padesáti snímků

O ceny ve fotosoutěži Vysočina v pohybu se utkalo 12 autorů s 50 fotografiemi. Soutěž vyhlásila příspěvková organizace Vysočina Tourism, která teď také odtajňuje jména vítězů. Porota nejvíce ocenila Pavla Slavíčka a jeho fotografii Lesní potůček, druhé místo patří Martinu Kratochvílovi a pomyslný bronz si vyfotil Rudolf Jedlička, který zároveň získal nejvyšší počet „liků“ na Facebooku Dovolená na Vysočině, a proto také Ocenění veřejnosti.

Oblíbenými místy, která fotografky a fotografové přes zimu i léto zachytili, byla například příroda Vysočiny, nejrůznější vyhlídky, ale také romantické západy slunce nebo rybníky i oblíbená výletní místa našeho kraje.
„Téma Vysočina v pohybu jsme volili proto, že Vysočina je pověstná svými pěšími i cyklotrasami a letos si navíc připomínáme 130 let od založení Klubu českých turistů. Zajímalo nás, jak se s tématem milovníci spouště poperou a zpětně si musíme přiznat, že šlo o velmi náročné téma. Všichni soutěžící se s ním však potýkali se ctí,“ prozradil ředitel Vysočina Tourism Tomáš Čihák.

Čtyři vítězové soutěže Vysočina v pohybu si mezi sebou rozdělí ceny v podobě ubytování v Barokní věži na zámku ve Žďáře nad Sázavou, poukázku na výlet do areálu Šiklův mlýn nebo navštíví bystřické Centrum Eden.

Neokoukané snímky 

Autor nejoblíbenější fotografie na facebookové stránce Dovolená na Vysočině si i s rodinou užije zábavu v Šiklově mlýně ve Zvoli u Bystřice nad Pernštejnem.

„Cílem soutěže bylo upozornit na krásná místa Vysočiny a získat neokoukané fotografie, které využijeme při propagaci turistických možností Vysočiny, ať už mluvíme o přírodních krásách, sportovních aktivitách nebo jiných zajímavostech Vysočiny,“ uvedla Monika Brothánková z Vysočina Tourism s tím, že poděkování patří všem partnerům, ale také soutěžícím, kteří se zapojili.

Tisková zpráva | Zdroj Vysočina tourism

Štítky fotosoutěž, Vysočina, vítěz, fotografie, Kraj Vysočina, soutěž, Rudolf Jedlička, Pavel Slavíček, Facebook, Klub českých turistů, Šikland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Fotosoutěž Vysočina v pohybu zná vítěze. Porota vybírala z padesáti snímků | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.