Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihlavský VOR slaví dvacáté narozeniny. Na příští týden chystá pro všechny setkání

V tomto roce uplyne dvacet let od založení jihlavské organizace VOR, jejímž posláním je pomáhat lidem s psychickým onemocněním. Významné výročí oslaví v úterý 26. června od 14 hodin.

Na oslavu jsou zváni všichni, kteří se zajímají o problematiku duševního zdraví nebo jsou přímo její součástí: Zakladatelé, donátoři, lékaři, spolupracující organizace a další.

Oslava začne ve 14 hodin, od 14:30 bude na programu společné zpívání a od 16 do 18 hodin zahraje skupina Amater. Konat se bude v sídle organizace v Komenského ulici.

Co je VOR (vzájemnost-opora-radost)
Sdružení pro podporu a péči o duševně nemocné VOR JIHLAVA, zapsaný ústav (dále jen VOR) je organizací, která se zaměřuje na podporu lidí s psychiatrickou zkušeností, a to jak na ty, kteří jsou sami nemocní, tak i na lidi z jejich okolí. VOR ročně podpoří stovku osob, které se nějakým způsobem potýkají s následky svého onemocnění. VOR se již dlouhodobě podílí na rozvoji regionální péče o duševně nemocné, spolupracuje s Magistrátem Města Jihlavy a Krajem Vysočina. Je v úzkém kontaktu s Psychiatrickou nemocnicí Jihlava, spolupracuje s ambulantními specialisty a dalšími poskytovateli sociálních služeb, státní správou a samosprávou.

Autoři | Foto Facebook: VOR Jihlava

Štítky VOR Jihlava, výročí, oslava, Jihlava, Psychiatrická léčebna Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský VOR slaví dvacáté narozeniny. Na příští týden chystá pro všechny setkání | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.