Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Rohozné se i tento rok bude pomáhat koním v nouzi. Navíc se pokřtí březnové hříbě

Již počtvrté jsou všichni milovníci koní zváni na Rohozenské koňohrátky do Rohozné u Jihlavy. Jedná se o benefiční akci, výtěžek poputuje, jako každý rok, na Koňskou záchytku. Na své si zde přijdou malí i velcí diváci.

Diváci na akci uvidí vystoupení s koňmi a jejich jezdci, a to jak na zemi, tak i ze sedla. „Bude zde k viděná hned několik koňských plemen,“ zve Linda Krejčí ze Stáje Rohozná a jedna z organizátorek akce.

Každý rok jsou všechna vystoupení na určité téma, a ani letos tomu nebude jinak. „Letošní tématem jsou země, státy a národy, takže se můžeme těšit třeba na Irsko, Řecko nebo i Československo a Mexiko,“ jmenuje Linda Krejčí.

Během odpoledne se lidé budou moci seznámit s činností Koňské záchytky, která zachraňuje a pomáhá koním v nouzi. Letošní Koňohrátky budou výjimečné tím,  že se na nich pokřtí hříbě, které se letos v březnu narodilo ve Stáji Rohozná.

Čtvrtý ročník Rohozenských koňohrátek se uskuteční v Rohozné u Jihlavy v sobotu 9. června. Začátek je naplánován na 14. hodinu.

Foto Stáj Rohozná

Štítky Rohozenské koňohrátky, koně, představení, Koňská záchytka, pomoc, Rohozná, Jihlava, Mexiko, Řecko, Irsko, Československo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Rohozné se i tento rok bude pomáhat koním v nouzi. Navíc se pokřtí březnové hříbě | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.