Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kancelář tajemníka povede na jihlavské radnici Vladislava Hudečková. Vystřídá Karla Hadravu

Novou vedoucí odboru kancelář tajemníka na jihlavské radnici bude od 1. května Vladislava Hudečková. Do funkce nastoupí Karlu Hadravovi, který pozici zastával 10 let a odchází do penze.

Dvaačtyřicetiletá Vladislava Hudečková vystudovala ekonomiku a management, na Magistrát města Jihlavy přišla z Okresní správy sociálního zabezpečení, kde působila v pozici vedoucí oddělení vnitřní správy, na magistrátu dosud pracovala na odboru rozvoje města.

Kancelář tajemníka je odbor magistrátu o čtyřech odděleních. Hospodářské oddělení zajišťuje například vedení pokladen, materiální a technické zásobování úřadu a vozový park. Organizační oddělení zahrnuje městská informační centra, spisovou službu, podatelny, spisovnu, evidenci a zveřejňování smluv a další.

Právní oddělení zajišťuje například legislativní zpracovávání návrhů vyhlášek, podílí se na přípravě předpisů, zajišťuje právní poradenství magistrátu i samosprávě atd. Oddělení správy budov zajišťuje údržbu a opravy budov užívaných magistrátem, zajišťuje agendy pojištění, smlouvy o nájmu nebytových prostor v budovách užívaných magistrátem a další.

Tisková zpráva | Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky tajemník, kancelář, Vladislava Hudečková, Karel Hadrava, magistrát, Jihlava, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kancelář tajemníka povede na jihlavské radnici Vladislava Hudečková. Vystřídá Karla Hadravu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.