Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jihlava do konce roku nabídne tři jarmarky. Novinkou je mapka s přehledem prodejců

Pátek 20. října bude na jihlavském Masarykově náměstí opět patřit jarmarku. Lidé zde seženou farmářské a řemeslné výrobky a samozřejmě bohatou nabídku jídla a pití. Další jarmarky na sebe nenechají dlouho čekat.

Další přijde na řadu v sobotu 11. listopadu, kdy do Jihlavy přijede oblíbený Martin na bílém koni. Jarmark na náměstí bude probíhat od 12 do 19 hodin. Dále lidé uslyší koncert hudební skupiny, v 17 hodin vyjde samotný průvod a vše bude završeno ohňostrojem.

V adventním čase, konkrétně od 3. do 23. prosince, bude na programu prosincový jarmark. 3. prosince se bude na Masarykově náměstí rozsvěcet vánoční stromeček, 5. prosince přijde na náměstí Mikuláš a dalším lákadlem je třeba akce Česko zpívá koledy, která připadá na 13. prosince. Pět dní před Štědrým dnem se lidé dozví, který stromeček nazdobený dětmi ze základních a mateřských škol, je ten nejhezčí.

Jihlavská radnice v souvislosti s jarmarky na náměstí přišla s praktickou novinkou. Je jí mapka jarmarku, kde po jejím rozkliknutí lidé uvidí prodejce a jeho nabízené zboží v konkrétním stánku. Mapku najdete ZDE.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky jarmarky, Jihlava, Masarykovo náměstí, přehled, mapa, prodejci, Štědrý den, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava do konce roku nabídne tři jarmarky. Novinkou je mapka s přehledem prodejců | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.