Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

City Parkem projedou BMX jezdci. Děti si zasoutěží o koloběžku nebo vstupenky do kina

Se zajímavým programem na první školní den, který na nás čeká v pondělí 4. září, přichází jihlavský City Park. Na návštěvníky čeká takzvaná U rampa, profi BMX jezdci, free runner a mnoho dalšího. Na akci zvané Schoolmania si menší děti budou moci vyzkoušet také jízdu zručnosti. A mimo jiné se bude soutěžit o lákavé ceny.

 „V Cityparku pracuji téměř od začátku a kam moje paměť sahá, U rampu jsme na pasáži zatím opravdu neměli,“ směje se office managerka Eva Blažková. Právě U rampa, respektive dění na ní, bude jádrem celého programu. Do pasáže se totiž chystají profesionální BMX jezdci ověnčení řadou titulů.

Nebude to ale jen o profi BMX jezdcích. Kromě nich vystoupí ještě free runner. Je to vlastna akrobatický běh, během kterého běžec překonává rozmanité městské překážky.

 „V Cityparku jsme mysleli také na menší školáčky. Pro ně je nachystaná jízda zručnosti, kdy budou moci přímo na pasáži vyzkoušet, jak jsou na tom se svými cyklistickými dovednostmi,“ doplňuje program akce Jana Vránová, managerka marketingu.

Program na U rampě doplní také soutěže, které připravili obchodníci ze Cityparku. „Tuším, že se pro školáčky chystá dort ve tvaru aktovky, koloběžka, lístky do 5D kina a nejrůznější doplňky,“ doplňuje Jana Vránová.

Kromě zábavy je na začátku školního roku důležité myslet také na bezpečnost. Na horní pasáži City Parku bude připraven stan Besip, kde se školáci zábavnou formou dozvědí, jak se bezpečně dostat do školy.

Schoolmanii v jihlavském City Parku můžete navštívit v pondělí 4. září od 10 ho 18 hodin.  

Foto City Park Jihlava

Štítky BMX, City Park, schoolmania, soutěže, Eva Blažková-Kalužáková, kino

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

City Parkem projedou BMX jezdci. Děti si zasoutěží o koloběžku nebo vstupenky do kina | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.