Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Držitelé pasů jsou zváni do Šiklova mlýna. Dostanou slevu na vstupném a třeba ohňostroj

Kraj Vysočina zve na největší letošní akci pro držitele Rodinných a Senior pasů „Mezigenerační setkání rodin v Šiklově mlýně“. Celorepublikové setkání se uskuteční 26. srpna od 10 hodin ve westernovém městečku Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem. A je se na co těšit, program pro všechny věkové kategorie bude vskutku bohatý.

„Mezigenerační soužití je pro nás jednou z priorit rodinné a seniorské politiky Kraje Vysočina a jsem rád, že takovéto akce pro širokou veřejnost pořádáme. Do Šiklova mlýna zvu srdečně rodiče, prarodiče a především děti. Nudit se rozhodně nebudete,“ připojil pozvání na akci náměstek hejtmana pro oblast sociálních věcí Pavel Franěk.

Držitelé Rodinných a Senior pasů se mohou těšit nejenom na spoustu atrakcí, soutěží, hudebních a tanečních vystoupení, ale mají také pro tento den zajištěnu 50% slevu na vstup do areálu. Dospěláci a senioři mohou porovnat síly v zatloukání hřebíků, sečení trávy kosou, děti mohou ulovit bizona, zdolat slalom na koloběžce nebo nachytat pár rybiček. Společně si pak všichni vyzkouší chůzi na chůdách, skok v pytli nebo hod podkovou na cíl. K tomu všemu country tance, westernová show a hity z muzikálu Děti ráje. Celodenní program zakončí ohňová show a ohňostroj.


Projekt Rodinných a Senior pasů běží na Vysočině již od roku 2006. Jedná se o slevový systém, který jejich držitelům umožňuje čerpat slevy a výhodné nabídky u zapojených poskytovatelů. Slevy se týkají především produktů a služeb v oblastech volnočasových a sportovních aktivit, hobby, zdravotnictví, lázeňství, wellness a péče o tělo, stravování, ubytování, dopravy, cestování nebo vzdělávání.

Navíc rodinám s dětmi a seniorům poskytují prostřednictvím akcí spoustu příležitostí pro společné setkávání a aktivní a smysluplné trávení volného času. „V současné chvíli registrujeme v projektu Rodinných pasů více než 17 tisíc rodin, počet držitelů Senior pasů přesáhl hranici 22 tisíc. Je potěšující, že zájem o pasy neustále roste a držitelé přibývají téměř každý den,“ dodal k pasům náměstek Pavel Franěk.

Tisková zpráva | Foto www.sikland.cz

Štítky pasy, program, Šiklův mlýn, setkání, děti, dospělí, vstupné, ohňostroj, mlýn, Kraj Vysočina, rodina, Šikland, Pavel Franěk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Držitelé pasů jsou zváni do Šiklova mlýna. Dostanou slevu na vstupném a třeba ohňostroj | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.