Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavská radnice zprovozní terminály. Kartou zaplatíme třeba v podzemí nebo na Bráně Matky Boží

V průběhu srpna jihlavský magistrát zprovozní platební terminály pro úhrady platební kartou. „Celkem úřad pořídí 13 zařízení, z toho 11 terminálů bude stacionárních, dva terminály budou přenosné a budou sloužit pro potřeby hlídek Městské policie Jihlava,“ uvedl vedoucí ekonomického odboru Jan Jaroš.

Platební terminály budou na pracovišti hlavní pokladny magistrátu v Hluboké ulici, na pokladně Czech Pointu a turistického informačního centra v budově radnice, dále na pokladně odboru dopravy v Tyršově ulici, pokladně obecního živnostenského úřadu v ulici Třebízského, na pokladnách Domu Gustava Mahlera, Brány Matky Boží a prohlídkového okruhu podzemí.

„Vzhledem k počtu terminálů budou uváděny do provozu postupně. Předpoklad je mít funkční všechny terminály do konce měsíce srpna,“ dodal Jan Jaroš.

Tisková zpráva | Foto Lenka Dvořáková | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky platba, karta, magistrát, Jihlava, terminál, Brána Matky Boží (Jihlava), Jan Jaroš, Živnostenský úřad, Czech POINT, Dům Gustava Mahlera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská radnice zprovozní terminály. Kartou zaplatíme třeba v podzemí nebo na Bráně Matky Boží | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.