Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tvůrci seriálu Simpsonovi v novém díle zhodnotili 100 dní Trumpa ve funkci prezidenta

Přes 11 tisíc retweetů a téměř 16 tisíc lajků. Takový úspěch má na Twitteru od středečního večera video tvůrců amerického animovaného seriálu Simpsonovi, které odkazuje na nový díl osmadvacáté série. V něm se scénáristé zaměřili na 100 dní nového amerického prezidenta Donalda Trumpa. Na YouTube i Facebooku už přesáhlo video šest milionů zhlédnutí.

Bílý dům zdaleka není ve skeči vykreslen jako oáza klidu. Večerní záběry doprovází hromy a blesky. Při vstupu kamery do sídla je vidět tiskový mluvčí Bílého domu Sean Spicer, který se na místě pravidelných setkání s novináři oběsil a na ceduli má napsán vzkaz: „Končím.“ Kontroverzní poradkyně Trumpa Kellyanne Conwayová reaguje, že ho nahrazovat nebude. Scénka pokračuje vzájemným škrcením se manžela Ivanky Trumpové a poradce prezidenta Jareda Kushnera a Stephena Bannona, hlavního poradce Trumpa.

Děj se přesouvá do ložnice Donalda Trumpa, kde nový americký prezident hodnotí své úspěchy. „Tolik úspěchů! Snížil jsem svůj golfový hendikep, mám na Twitteru o sedm set více followerů a konečně můžeme střílet medvědy v zimním spánku,“ chlubí se Trump s tím, že radost udělá především svým chlapcům.

Ředitel kanceláře Bílého domu Reince Priebus poté přináší Trumpovi návrh zákona, který snižuje daně pouze republikánům. „Může to přečíst Fox News (televizní stanice, pozn. autora) a já budu sledovat, co budou říkat?“ ptá se Trump. Jenže Priebus to odmítá a americký prezident musí utřít slzu. Ivanka Trumpová se následně v přímém přenosu stává soudkyní nejvyššího soudu. Zároveň je její róba s náušnicemi nabízena za tisíc rublů.

Zatímco Marge Simpsonová není z dění nadšená, její manžel Homer ji žádá, aby dala prezidentovi Donaldu Trumpovi nějaký čas. „Vždyť je mu jen sedmdesát let!“ uklidňuje ji. Skeč končí informací o tom že Trump má za sebou 6,8 procenta svého funkčního období.

Štítky Donald Trump, Simpsonovi, Bílý dům, americký prezident, Twitter, Facebook, YouTube, Ivanka Trumpová, Sean Spicer, Reince Priebus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tvůrci seriálu Simpsonovi v novém díle zhodnotili 100 dní Trumpa ve funkci prezidenta | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.