Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Odvážlivci mohou bloudit s jihlavským domem dětí a mládeže. Možná je také online registrace

Již potřetí se bude na Hájence Černé lesy v blízkosti Brtnice na Jihlavsku konat akce s názvem Bloudění černými lesy. Je to pochod noční krajinou, kdy skupina zbloudilců je odvezena na neznámé místo. Letošní Bloudění bude plné kouzel a magie.

Skupina po vysazení na neznámém místě určí svoji polohu a naplánuje si trasu svého putování. Na výběr bude mezi 15 nebo 20 kilometrovým úsekem. Odvážlivci ve skupině půjdou přes kontrolní body, na kterých plní úkoly. Skupina bude mít dva až pět členů, z nichž minimálně jeden musí být starší 18 let.

V cíli na každého účastníka čeká večeře a malá odměna, v případě zájmu je možné na zbytek noci využít nevytápěné chatky.

Zájemci si s sebou musí vzít mapu a buzolu, baterku, tužku, papír, šátek na oči a jídlo na noční bloudění a k snídani. Organizátoři akce upozorňují, že každý účastník musí mít oblečení s reflexními prvky.

Bloudění Černými lesy se bude konat v pátek 5. května, prezence bude probíhat od 20 do 22 hodin. Start je v táborové základně jihlavského domu dětí a mládeže v Hájence Černé lesy.

Startovné je 80 korun na osobu.

V tomto roce byla poprvé spuštěna online registrace, zájemci se mohou hlásit do 23.dubna, a to na webu nebo na facebooku.  

Foto Facebook: Bloudění Černými lesy

Štítky les, okres Jihlava, Brtnice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odvážlivci mohou bloudit s jihlavským domem dětí a mládeže. Možná je také online registrace | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.