Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Týden sociálních služeb v jihlavské Charitě: Ochutnávka jídel nebo malý kurz romštiny

V rámci celorepublikového Týdne sociálních služeb otevřou služby Oblastní charity Jihlava své dveře veřejnosti.

Konkrétně se jedná o tyto služby: Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou (4. října, 14:00 – 18:00), Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZASTÁVka Telč (5. října, 14:00 – 18:00), Adapta Jihlava – odlehčovací služba (5. října, 9:00 – 16:00), Terénní programy SOVY (6. října, 9:00 – 15:00) a Klubíčko Jihlava – sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (6. října, 8:00 – 13:00).

Navštívit nás může každý, kdo se zajímá o fungování těchto sociálních služeb, přijít podívat se mohou také zájemci o službu.

Programem dnů otevřených dveří bude nejen prezentace služeb a prohlídka prostor, ale například i ochutnávka jídel z kuchyně uživatelů. Tu nabídne například Adapta Jihlava, která se stará o osoby s postižením. Proběhne i malá lekce romštiny, kterou si připravují Terénní programy SOVY.

Služby Oblastní charity Jihlava se v tomto týdnu také zúčastní jihlavského Dne sociálních služeb 5. října 2016 na Masarykově náměstí a na jihlavské radnici. Kromě jiného na dřevěném podiu u morového sloupu ve 14:25 vystoupí děti a mládež z Nízkoprahového zařízení Erko Jihlava se svým tanečním vystoupením.

Tisková zpráva | Foto Oblastní charita Jihlava

Štítky sociální služby, charita, Jihlava, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden sociálních služeb v jihlavské Charitě: Ochutnávka jídel nebo malý kurz romštiny | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.