Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Dýňobraní v Zámecké stáji v Plandrech u Jihlavy

Zámecká stáj v Plandrech u Jihlavy si na tuto neděli nachystala další podzimní akci - tentokrát Dýňobraní. Program ale nebude jen o dýních. Pro děti i pro dospělé je připravena řada dalších zajímavých aktivit.

Návštěvníci si třeba nakoupí na malém jarmarku - v nabídce budou kozí a ovčí sýry, palačinky, trdelníky, dřevěné hračky, šperky a mnoho dalšího. Na místě budou i manželé Kuncovi se svými šesti dravci, které si lidé mohou pohladit a chovatelům klást své dotazy. Ve 13 hodin bude na programu ukázka výcviku psů, o hodinu později malé i velké pobaví divadlo Malvína. Chybět nebude ani oblíbené  malování na obličej.

Co se dýní týče, tak i zde bude z čeho vybírat. Lidé ochutnají nejrůznější dýňové pokrmy, ti nejmenší určitě ocení labyrint z dýní a slámy. Návštěvníci dostanou možnost si vyřezat vlastní dýni nebo si zakoupit podzimní dekoraci.

Dýňobraní v Pladrech se odehraje tuto neděli 16. října od 10 do 16 hodin. Dospělé vyjde vstupenka na 50 korun, děti zaplatí 30 korun. Ten, kdo přijde v masce, bude mít vstup zdarma.

Chcete se na Dýňobraní podívat zcela zdarma? Pak se zúčastněte naší soutěže a správně odpovězte na soutěžní otázku. Tři nejrychlejší soutěžící, kteří správně odpoví, vyhrávají po dvou vstupenkách.

Soutěž Dýňobraní Plandry

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky Jihlava, vstupenka, dýně, soutěž, konírna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Dýňobraní v Zámecké stáji v Plandrech u Jihlavy | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.