Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V jihlavské Brněnské ulici bourala dvě osobní auta. Zranilo se také malé dítě

Dvě zranění si vyžádala dopravní nehoda dvou osobních aut, ke které došlo v neděli 25. června v Jihlavě v ulici Brněnská. Předběžná škoda byla vyčíslena na šedesát tisíc korun.

Po 19. hodině večer jel devatenáctiletý řidič vozidla Škoda Octavia ve směru od ulice Okružní k ulici Hradební. „Nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím automobilem Škoda Roomster a do vozidla narazil. Při dopravní nehodě utrpěly zranění dvě spolujedoucí v automobilu Škoda Roomster. Mladá žena a malé dítě byly zdravotnickou záchrannou službou převezeny na ošetření do jihlavské nemocnice,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté vyšetřováním zjistili, že na vozidlech vznikla škoda přibližně šedesát tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou policisté u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. „Řidič octavie se dopustil přestupku na úseku dopravy, za který mu policisté uložili pokutu,“ doplňuje policejní mluvčí Kroutilová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, osobní auto, bezpečná vzdálenost, zranění, nemocnice, policie, Jihlava, Škoda Octavia, Škoda Roomster, Lékárenský komplex Jihlava, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavské Brněnské ulici bourala dvě osobní auta. Zranilo se také malé dítě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.