Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté zachránili muže, co chtěl skočit z mostu. Našli ho s provazem uvázaným na krku

Humpolečtí policisté v úterý 25. června zachránili život pětačtyřicetiletému muži. Ten plánoval, že svou těžkou životní situaci vyřeší skokem z mostu.

„Policisté integrovaného operačního střediska přijali v úterý 25. června kolem půl dvanácté dopoledne na linku tísňového volání 158 oznámení o muži, který se pohyboval na mostě mezi Hořicemi a Vojslavicemi a kolem krku měl uvázaný provaz. Operační důstojník na místo ihned vyslal policejní hlídku. V době příjezdu policistů muž stál za zábradlím mostu a jevil známky opilosti,“ popsala Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Policisté k němu pomalu přistoupili a jeden z nich začal s mužem komunikovat. Ve vhodném okamžiku druhý policista k muži přistoupil a strhl ho zpět do bezpečného prostoru před zábradlí.

„Do příjezdu zdravotnické záchranné služby s mužem policisté nadále komunikovali, muž byl v pořádku a neutrpěl zranění. Dechová zkouška přítomnost alkoholu potvrdila a její naměřená hodnota činila 2,71 promile alkoholu. Vzhledem k tomu, že byla dána důvodná obava o mužův život a zdraví, policisté ho zajistili a eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ doplnila ještě další informace Miláčková.

Foto Drbna

Štítky záchrana, pomoc, sebevražda, policie, most, Hořice, Vojslavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zachránili muže, co chtěl skočit z mostu. Našli ho s provazem uvázaným na krku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.