Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nenapravitelný zloděj. Po týdnu na svobodě kradl v jihlavském Penny

Jak je vidět, někdo je opravdu nenapravitelný. Zářným příkladem je dvaatřicetiletý muž z Příbramska, který po týdnu na svobodě opět zaměstnal policisty. V úterý 23. dubna totiž kradl v jihlavském Penny Marketu v ulici Na Dolech.

Krádež se stala před 11. hodinou dopoledne. „Pachatel odcizil zboží v celkové hodnotě přes dva a půl tisíce korun, které schoval do sportovní tašky. Poté se snažil z obchodu odejít bez zaplacení. Krádeže si ale všimla zaměstnankyně a muže zastavila. Ten na místě tašku nechal a utekl. Přivolaní policisté na základě šetření zjistili, že pachatelem je dvaatřicetiletý muž z Příbramska,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Jedná se o opakovaně soudně trestaného recidivistu, který byl minulý týden propuštěn z věznice, kde si odpykával trest odnětí svobody za předchozí majetkovou trestnou činnost. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže, případ policisté dále prověřují.

Foto Drbna

Štítky krádež, vězení, policie, Penny Market, okres Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapravitelný zloděj. Po týdnu na svobodě kradl v jihlavském Penny | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.