Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj v Telči neváhal. Ve vteřině okradl seniora, který se ve svém autě chystal odjet

Telčským policistům se velmi rychle podařilo dopadnout muže, který se dopustil krádeže. Vše se seběhlo během několika vteřin.

„V pátek 22. března přijali před desátou hodinou dopoledne oznámení, že na ulici Tyršova muž odcizil z vozidla tašku. Sedmasedmdesátiletý řidič si tašku v automobilu odložil na sedačku a než si stačil sednout za volant, pachatel otevřel dveře, odloženou tašku vzal a z místa utekl,“ popisuje průběh krádeže Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Okradený senior měl v tašce mimo jiné uložený mobilní telefon, peněženku s penězi i platební kartu. Policisté zjistili popis pachatele a začali po něm ihned v lokalitě pátrat. Během krátké doby podezřelého muže nalezli, a to i s odcizenou taškou.

„Jednalo se o osmadvacetiletého muže. Policisté ho odvezli na oddělení policie, kde mu sdělili podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Odcizenou tašku policisté zajistili a následně si ji převzal zpět její majitel. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ dodává závěrem Kroutilová.

Foto Drbna

Štítky krádež, zloděj, auto, senior, policie, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj v Telči neváhal. Ve vteřině okradl seniora, který se ve svém autě chystal odjet | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.