Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: V City Parku vzal zloděj skoro třicet plyšáků. Policie hledá dívky na záznamu

V jihlavském City Parku se před Vánocemi kradlo. Zloděj vzal téměř třicet plyšových hraček. Jihlavští policisté se nyní obracejí na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním krádeže.

K ní došlo v sobotu 22. prosince kolem půl desáté večer. „K obchodu, který byl v tu dobu zavřený a vstup na jeho prodejní plochu byl opatřený mříží, přišel ve směru z hlavní chodby pachatel. Využil toho, že prodávaný sortiment byl za mříží v dosahu a nabízené zboží si přitáhl.  Poté pachatel odcizil téměř tři desítky plyšových hraček. Krádeží vznikla škoda za více než devět tisíc korun,“ uvedla Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Zaměstnanci se o krádeži dozvěděli další den a ihned vše nahlásili policii. Ti vyhodnotili také záznamy z kamer a zjistili, že se v obchodním centru pohybovaly dvě dívky, jejichž totožnost by policisté v zájmu prověřování případu potřebovali zjistit.

„Žádáme dívky na kamerovém záznamu nebo občany, kteří některou z nich nebo obě poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Jana Kroutilová.

Na základě šetření policisté dále zjistili, že se v blízkosti prodejny v době krádeže nacházelo několik dalších lidí, kteří krádež pravděpodobně viděli a zřejmě se jí někteří z nich snažili i zabránit. Také oni se mají hlásit na lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky City Park, krádež, zloděj, pátrání, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V City Parku vzal zloděj skoro třicet plyšáků. Policie hledá dívky na záznamu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.