Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Na jihlavském autobusovém nádraží přišla dívka o svůj mobil. Zloděje hledají policisté

Policisté v Jihlavě v těchto dnech řeší krádež mobilního telefonu Honor zlatostříbrné barvy, o který jeho mladá majitelka přišla v hale autobusového nádraží. V rámci prověřování případu by policisté potřebovali zjistit totožnost muže, kterého při krádeži zachytila kamera. A na veřejnost se obrací se žádostí o pomoc.

Krádež se stala v úterý 23. října na jihlavském autobusovém nádraží.  „V hale byla těsně po šesté hodině ráno dívka, která seděla na lavici. Svůj mobilní telefon měla odložený ve své těsné blízkosti, za zády. Této situace využil muž, který do té doby seděl opodál. Přišel a přisedl si na lavici, kde seděla zády k němu dívka. Vzal její odložený mobilní telefon a po chvíli odešel směrem ven z budovy. Dívka si velmi rychle všimla, že telefon nemá, a za neznámým mužem se vydala, telefon se jí ale získat nepodařilo,“ popisuje krádež Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

O krádeži se dozvěděla také policie a vydala se na místo. Policisté zjistili od dívky popis neznámého muže a začali po něm v lokalitě ihned párat, nalézt muže se jim ale už nepodařilo.

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Dále provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro vypátrání pachatele. Případ policisté dále prověřovali, shromažďovali získané poznatky, zajistili a vyhodnotili také záznamy z kamer. Kamerový záznam zachytil průběh krádeže i muže, který si z haly autobusového nádraží mobilní telefon odnesl. Policisté nyní po muži pátrají a v rámci zjišťování jeho totožnosti se obracejí na veřejnost,“ pokračuje Kroutilová.

Pokud muže na záznamu znáte a víte, kde by se aktuálně mohl nacházet, volejte linku 158. „Uvítáme také jakékoli další informace, které by směřovaly k objasnění případu nebo nalezení odcizeného mobilního telefonu,“ uzavírá s prosbou mluvčí policistů.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, mobil, kamera, veřejnost, nádraží, policie, autobusové nádraží, mobilní telefon, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na jihlavském autobusovém nádraží přišla dívka o svůj mobil. Zloděje hledají policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.