Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Neopatrný řidič ve Spělově narazil rypadlem do sloupu elektrického vedení. Škoda šla do desítek tisíc

K netradiční dopravní nehodě došlo v sobotu ráno ve Spělově. Mladý muž nezvládl manipulaci s kompaktním rypadlem a narazil jím do betonového sloupu elektrického vedení. Ten musel být vyměněn, škoda šla do desítek tisíc korun.

K dopravní nehodě došlo v sobotu 21. července krátce po sedmé hodině ráno na místní komunikaci v obci Dolní Cerekev - Spělov. Dvaadvacetiletý muž při jízdě s kompaktním rypadlem  se nechoval dostatečně ohleduplně a ukázněně a zadní částí stroje narazil do betonového sloupu elektrického vedení, který poškodil.

„K pádu sloupu ani k přerušení dodávky elektrického proudu nedošlo. Vzhledem k poškození sloupu byla ale nutná jeho výměna,“ popsala následky nehody Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Při dopravní nehodě ke zranění osob nedošlo. Vznikla hmotná škoda na sloupu elektrického vedení, která byla odhadnuta na částku zhruba 40 tisíc korun. K poškození rypadla přo nárazu do sloupu nedošlo.

Policisté z dopravního inspektorátu Jihlava provedli u řidiče dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Událost vyřešili na místě v příkazním řízení uložením pokuty.

Foto stavebni-technika.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky sloup, elektrické vedení, dopravní nehoda, Dolní Cerekev, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neopatrný řidič ve Spělově narazil rypadlem do sloupu elektrického vedení. Škoda šla do desítek tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.