Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Ledče nad Sázavou vozidlo smrtelně zranilo patnáctiletou chodkyni, policie žádá veřejnost o spolupráci

K dopravní nehodě s vážnými následky došlo v úterý 22. prosince mezi Ledčí nad Sázavou a Ostrovem. Vozidlo zde srazilo patnáctiletou chodkyni, která vážným zraněním později v nemocnici podlehla Havlíčkobrodští kriminalisté nyní žádají veřejnost o spolupráci při objasňování tohoto neštěstí.

K dopravní nehodě došlo v úterý 22. prosince po páté hodině večer na silnici druhé třídy mezi obcemi Ledeč nad Sázavou a Ostrov. Devětapadesátiletý řidič osobního automobilu Ford Mondeo jel ve směru na Světlou nad Sázavou. Na úseku komunikace před obcí Ostrov došlo ke střetu s patnáctiletou chodkyní, která při dopravní nehodě utrpěla velmi vážná zranění. Dívka byla transportována do brněnské nemocnice, kde následně těžkým zraněním podlehla.

Policisté místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. U řidiče vozidla provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Prověřování vážné dopravní nehody převzali kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu.

Na základě dosavadního šetření vyplynulo, že v době před dopravní nehodou se s automobilem Ford Mondeo tmavě červené barvy zřejmě míjela dvě vozidla jedoucí ve směru od Světlé nad Sázavou. V zájmu zjištění veškerých okolností, které vážné dopravní nehodě předcházely, by kriminalisté potřebovali zjistit totožnost řidičů těchto vozidel.

Policie žádá řidiče případně spolujedoucí z vozidel, která se s automobilem Ford Mondeo v době před dopravní nehodou míjela, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Kriminalisté uvítají také informace od případných dalších osob, které se staly svědky dopravní nehody, nebo viděly situaci, která jí předcházela.

Foto Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Štítky Ledeč nad Sázavou, dopravní nehoda, úraz, Ford Mondeo, Světlá nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Ledče nad Sázavou vozidlo smrtelně zranilo patnáctiletou chodkyni, policie žádá veřejnost o spolupráci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.