Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič havaroval mezi Horními a Dolními Hutěmi. Tvrdí, že alkohol pil až po nehodě

V pátek 11. prosince pozdě večer došlo mezi osadami Horní Hutě a Dolní Hutě v katastru obce Cejle k dopravní nehodě. Řidič vozidla narazil do stromu, od něhož se vozidlo odrazilo zpět na silnici. Zdravotní újmu si řidič způsobil až při odtahu vozidla.

Řidič osobního vozidla  značky Škoda Felicia projížděl hodinu před páteční půlnocí po silnici ve směru na Dolní Hutě. Po projetí pravotočivé zatáčky vyjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde narazil přední částí vozidla do stromu. Po nárazu se vozidlo odrazilo zpět na komunikaci a převrátilo se na střechu.

Při havárii si řidič nezpůsobil zranění. Šestatřicetiletý řidič si ale způsobil zranění při zajišťování odtahu vozidla. Z místa nehody byl převezen po oznámení dopravní nehody vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Jihlavě.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče provedena v Nemocnici Jihlava v sobotu v ranních hodinách a její výsledek byl pozitivní - 1,65 promile alkoholu v dechu. Druhá dechová zkouška byla rovněž pozitivní s výsledkem 1,67 promile alkoholu v dechu. Řidič se podrobil v nemocnici odběru  krve. Řidič policistům uvedl, že alkoholické nápoje požil až po dopravní nehodě.

Při nehodě vznikla hmotná škoda na havarovaném vozidle ve výši 15 tisíc korun. Další okolnosti vyšetřují policisté z jihlavského dopravního inspektorátu.

Štítky alkohol, havárie, dopravní nehoda, Cejle, Horní Hutě, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič havaroval mezi Horními a Dolními Hutěmi. Tvrdí, že alkohol pil až po nehodě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.