Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na problematické jihlavské křižovatce bourala dvě auta, škoda je 130 tisíc korun

Jihlavští policisté včera před 17. hodinou vyjížděli k vyšetřování dopravní nehody, která se stala na křižovatce ulic Průmyslová a Heroltická v Jihlavě. Havarovala zde dvě osobní vozidla.

Jednačtyřicetiletý řidič osobního auta značky Daewoo při jízdě křižovatkou ve směru k ulici Průmyslová nedal přednost Fordu Focus a došlo ke střetu obou vozidel.

Výsledkem nehody jsou dva zranění řidiči a jeden spolucestující. Policisté provedli na místě u obou řidičů dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Celková škoda na havarovaných vozech byla vyčíslena na 130 tisíc korun.

Právě zmíněná křižovatka ulic Průmyslová a Heroltická zbyla předmětem jednání akce Dopravní snídaně s Besipem minulý čtvrtek. Na jednání byla doporučena opatření vedoucí ke zvýšení bezpečnosti a přehlednosti křižovatky. I policisté tuto křižovatku označují jako nebezpečnou.  

Ještě před akcí s Besipem se o této křižovatce jednalo i na dopravní komisi jihlavské radnice se stejným závěrem - že je nebezpečná. Byla zde doporučena změna přednosti v jízdě a další technická opatření vedoucí ke zvýšení bezpečnosti.

 

Foto www.ceskadrbna.cz

Štítky Jihlava, Daewoo, Ford Focus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na problematické jihlavské křižovatce bourala dvě auta, škoda je 130 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.