Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pomozte policii vypátrat muže, který při placení zneužil cizí platební kartu

Ve středu 18. listopadu dostali policisté oznámení od muže, který ztratil svoji peněženku. Stalo se tak v Pávově. V peněžence měl muž peníze, osobní doklady a také platební kartu. Vznikla mu tak okamžitá škoda téměř sedm tisíc korun.

Navíc zjistil, že ztracená platební karta byla zneužita. Celým případem se začala zabývat policie. Ta zjistila, že ještě týž den bylo s odcizenou platební kartou opakovaně placeno bezkontaktně na čerpacích stanicích v Jihlavě, Telči a Třešti, a dále v jihlavském obchodním centru a v telčském obchodním domě. Majiteli platební karty tak vznikla další škoda necelých 3 500 korun. Muže, který ukradenou kartou platil, zachytily kamery.

V jednom případě se v obchodě pohyboval v blízkosti tří mladých mužů, jejichž totožnost by policisté v zájmu objasnění případu také potřebovali znát.

Muž, který neoprávněně platil platební kartou, je pravděpodobně ve věku kolem dvaceti let, má střední postavu, hnědé vlasy, po stranách vystříhané velmi nakrátko. Na sobě měl oblečenou bundu tmavé barvy, na které měl oblečenou vestu, jejích horní část byla světlejší hnědé barvy a dolní část byla černá.

Policisté žádají občany, kteří muže, jenž platil platební kartou, viděli nebo poznali, aby veškeré informace oznámili na tísňové lince 158. Na linku se mají ozvat i tři mladí muži, kteří se v době zneužití platební karty také pohybovali v jednom z obchodů.

Foto Policie ČR

Štítky platební karta, Pávov, Jihlava, Telč, Třešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomozte policii vypátrat muže, který při placení zneužil cizí platební kartu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.