Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kriminalisté zadrželi jednadvacetiletého muže, který prodával na Jihlavsku pervitin a marihuanu

Kriminalisté dopadli jednadvacetiletého muže podezřelého z distribuce pervitinu na Jihlavsku. Při domovní prohlídce policisté zajistili desítky gramů pervitinu a také marihuanu. Muž byl obviněn z nedovolené výroby drog a je stíhán na svobodě. Při prokázání viny mu hrozí až pětileté vězení, dnes sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Kriminalisté muže zadrželi minulý týden v oblasti Třešti. Zajistili přibližně 60 gramů krystalické látky a přes 400 gramů marihuany. Drogy budou podrobeny expertize. „Muž je obviněn z toho, že prodával dalším mladým lidem ve věku kolem 20 let pervitin. Distribuoval také marihuanu, kterou zájemcům prodával nebo ji poskytoval zdarma k okamžitému užití,“ uvedla mluvčí.

Drogy muž zájemcům předával zejména v obci, kde v současné době bydlí, dále v Třešti a také na Jindřichohradecku. Kriminalisté případ dále vyšetřují.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky drogy, dealer, zadržení, policie, pervitin, marihuana, metamfetamin, okres Jihlava, Třešť, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté zadrželi jednadvacetiletého muže, který prodával na Jihlavsku pervitin a marihuanu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.