Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pil jsem před jízdou, přiznal řidič, který boural a sám se vydal se zraněním do nemocnice

Policisté dostali na lince 158 dnes brzy ráno – kolem jedné hodiny – oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo na silnici III. třídy v katastru obce Třebenice na Třebíčsku. Policisté zjistili, že se nehoda stala už před půlnocí a že řidič o ní nikomu neřekl a sám se vydal na vyšetření do třebíčské nemocnice.

Z dalšího vyšetřování vyplynulo, že jednadvacetiletý řidič osobního vozidla Peugeot projížděl po silnici ve směru od obce Třebenice k obci Plešice. Při jízdě po rovném úseku vyjel do silničního travnatého příkopu vpravo mimo komunikaci, kde narazil přední částí auta do betonového mostku, od kterého se odrazil a s vozidlem havaroval na poli.

„Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který se následně nechal ošetřit ve zdravotnickém zařízení v Třebíči. Policisté provedli v nemocnici u řidiče dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní -   1,83 promile alkoholu v dechu. Policisté muže vyzvali, aby se podrobil opakované dechové zkoušce, jejích výsledek byl také pozitivní – 1,82 promile alkoholu,“ říká Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Řidič požití alkoholu před jízdou přiznal. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na osobním autě v celkové výši 80 tisíc korun. Dopravní nehoda se dále vyšetřuje.

Foto Dominik Svoboda

Štítky alkohol, řidič, nehoda, promile, nemocnice, policie, dopravní nehoda, Třebenice, okres Třebíč, Peugeot, Plešice, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pil jsem před jízdou, přiznal řidič, který boural a sám se vydal se zraněním do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.