Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž s téměř třemi promile kradl v jihlavském obchodě. Zboží si schoval rovnou do tašky

Ke krádeži potravin došlo v Jihlavě v úterý 21. listopadu. Na svědomí ji má sedmačtyřicetiletý muž z Pelhřimovska, který má již za sebou trestní minulost a momentálně je v podmínce. Krátce po krádeži mu policisté naměřili necelé tři promile alkoholu v dechu.

Jedná se o recidivistu, který byl v minulosti již opakovaně soudně trestán za majetkovou trestnou činnost. Naposledy byl za krádež odsouzen k podmínečnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou až do začátku roku 2019. „Přesto muž v úterý 21. listopadu odcizil v jihlavském obchodním domě na ulici Jiráskova různé druhy potravin, které schoval do tašky. Prostorem pokladen prošel, aniž by za zboží zaplatil. Podezřelého muže poté zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Muž byl značně opilý, policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu necelé tři promile alkoholu,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici. „Po vystřízlivění policisté sdělili sedmačtyřicetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ uzavírá policejní mluvčí.  

Foto pixabay.com

Štítky krádež, alkohol, promile, obchod, policie, Jihlava, okres Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s téměř třemi promile kradl v jihlavském obchodě. Zboží si schoval rovnou do tašky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.