Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Sedmnáctiletá dívka se pohřešuje od února, nyní se má pohybovat na území města Jihlavy

Kriminalisté pátrají po sedmnáctileté Michaele Dolejšové, která se v únoru nevrátila z vycházky zpět do zařízení pro mládež v Janštějně, kde má nařízenou ústavní výchovu. Podle posledních informací by se aktuálně mohla pohybovat na území města Jihlavy.

Sedmnáctiletá dívka je z Teplicka, od první poloviny loňského roku má soudem nařízenou ústavní výchovu a má být umístěna v zařízení pro mládež v Janštejně. Celostátní pátrání po dívce bylo vyhlášeno na konci letošního února, když se nevrátila z povolené vycházky. V současné době získali policisté poznatek, že by se pohřešovaná dívka mohla pohybovat na území Jihlavy.

Dívka je vysoká 150 centimetrů, hubené postavy. Má modré oči a hnědé vlnité vlasy, které nosila dlouhé. Na levém předloktí má zhojené jizvy.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky Jihlava, okres Teplice, Janštejn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletá dívka se pohřešuje od února, nyní se má pohybovat na území města Jihlavy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.