Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Auto na přivaděči narazilo do svodidel. Jeho řidič sundal registrační značky a od nehody odešel

Jihlavští policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala v sobotu 14. října ráno před sedmou hodinou na přivaděči mezi nájezdem a sjezdem na průmyslovou zónu ve směru na Havlíčkův Brod. Řidič osobního auta narazil do kovových svodidel, poté sundal registrační značky a z místa nehody odešel.

Dosud neznámý řidič projížděl po silnici s osobním automobilem  značky Ford Mondeo a od Jihlavy směrem na Havlíčkův Brod. „Při jízdě  se nechoval dostatečně ohleduplně a ukázněně, kdy na rovném úseku s vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do kovových svodidel a tyto v délce sedmi desítek metrů poškodil. Od svodidel se vozidlo odrazilo zpět na komunikaci, kde částečně v pravém jízdním pruhu zůstalo stát,“ říká Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Po dopravní nehodě řidič z havarovaného auta vozidla sundal registrační značky a z místa odešel. Při nehodě nedošlo ke zranění osob a hmotná škoda na autě i na kovových svodidlech se vyšplhala na 210 tisíc korun.

„Při šeření nehody policisté  lustrací vozidla v příslušných systémech zjistili, že vozidlo nemá platnou technickou kontrolu.  Vozidlo bylo po dopravní nehodě nepojízdné a tvořilo překážku v silničním provozu. Cestou operačního důstojníka integrovaného operačního střediska byl zajištěn jeho odtah. Dechová zkouška u řidiče nemohla být provedena, protože z místa dopravní nehody odešel,“ doplňuje policejní mluvčí Čírtková.

Vyšetřování dopravní nehody si vzali na starost policisté z dopravního inspektorátu Jihlava.  

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, přivaděč, značka, odchod, řidič, svodidla, SPZ, havárie, dopravní nehoda, Havlíčkův Brod, Jihlava, Ford Mondeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto na přivaděči narazilo do svodidel. Jeho řidič sundal registrační značky a od nehody odešel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.