Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž v Jihlavě se vloupal do zahradní chatky a bydlel tam. S vlastní postelí a vařičem

Bydlení skoro na měsíc si ze zahradní chatky v Jihlavě udělal pětačtyřicetiletý muž z Pardubicka. Do objektu se nejdřív vloupal a do chatky se dostal po rozbití skleněné výplně dveří. Do chatky si dokonce nastěhoval i postel, elektrický vařič a varnou konvici.

Ke spáchání činu došlo letos na jaře. Po nastěhování zmíněného zařízení do zahradní chatky tam muž bydlel skoro měsíc. „Během této doby se muž vloupal ještě do stavební buňky, která se rovněž nachází na pozemku, a odcizil železný odpad. Další škodu způsobil majiteli chatky spálením dříví, kterým topil, a spotřebováním elektrického proudu,“ dodává Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

V polovině dubna si neznámého muže v chatce všimli sousedé a upozornili majitele, který objekt zkontroloval a pětačtyřicetiletý muž objekt opustil. Majitel chatky případ oznámil policii začalo vyšetřování. „Místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dále policisté zjistili totožnost podezřelého muže. V souvislosti s jeho pobytem v chatce vznikla majiteli škoda kolem tří tisíc korun. Kriminalisté případ prověřovali a shromažďovali důkazy, na jejichž základě poté zahájili trestní stíhání pětačtyřicetiletého muže. Případ dále vyšetřují,“ uzavírá Kroutilová.

Foto www.kafelanka.cz

Štítky chata, vloupání, bydlení, kolonie, Jihlava, Pardubický kraj, postel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Jihlavě se vloupal do zahradní chatky a bydlel tam. S vlastní postelí a vařičem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.