Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hasiči na Vysočině odstraňovali stromy spadlé na silnice. Měli kolem padesáti výjezdů

Hasiči na Vysočině ve čtvrtek v podvečer a v noci na pátek kvůli silnému větru zasahovali přibližně u pěti desítek událostí. Nejčastěji odstraňovali stromy a větve spadlé na silnici. V Hladově na Jihlavsku zabezpečili větrem utrženou střechu na čerpací stanici. Všechny události se obešly bez zranění, dnes řekla mluvčí krajských hasičů Petra Musilová.

„Nejvíc zásahů registrujeme na Havlíčkobrodsku, naopak nejméně výjezdů k popadaným stromům jsme zaznamenali na Třebíčsku,“ řekla Musilová. V Dolní Krupé na Havlíčkobrodsku hasiči odstranili strom, který spadl na koleje.  Provoz na železniční trati byl podle Musilové zastaven jen na dobu nezbytně nutnou k odstranění stromu.

Podle meteorologů bude dnes na Vysočině vát čerstvý západní až severozápadní vítr, který místy v nárazech může dosáhnout rychlosti až 60 kilometrů v hodině. K večeru bude vítr částečně slábnout.

Autoři | Foto Liberecká Drbna

Štítky hasiči, vítr, výjezd, zásah, strom, Kraj Vysočina, okres Jihlava, silnice, okres Havlíčkův Brod, okres Třebíč, Dolní Krupá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči na Vysočině odstraňovali stromy spadlé na silnice. Měli kolem padesáti výjezdů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.