Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Maminku s kočárkem u City Parku obtěžovali dva stavební dělníci. Policie nyní hledá svědky

Jihlavští policisté řeší případ výtržnictví. Došlo k němu ve čtvrtek 14. září v Jihlavě v odpoledních hodinách v Tovární ulici. Dva stavební dělníci, kteří pracovali u City Parku, obtěžovali mladou ženu s kočárkem. Ta následně zavolala policii, která nyní pátrá po možných svědcích, kteří by k případu mohli mít další informace.

Ve čtvrtek 14. září šla kolem půl čtvrté odpoledne mladá žena s kočárkem ve směru od ulice U Koželuhů na ulici Tovární. Procházela kolem potoka po cyklostezce a začala míjet zadní část City Parku. U rohu budovy byly na přilehlé silnici složené kari sítě, u kterých se pohybovali a se stavebním materiálem pracovali dva muži. „Muži se měli začít chovat nevhodně, ženu jejich jednání obtěžovalo a z místa spěšně odešla ve směru k zoologické zahradě. Následně přijali policisté oznámení a případ začali prověřovat. Zjistili popis obou mužů a začali ihned zjišťovat jejich totožnost. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a zajistili také záznamy z kamer,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Na základě šetření se policistům podařilo zjistit totožnost obou mužů. Jedná se o muže ve věku kolem třiceti let, kteří provádějí v areálu obchodního centra stavební práce. Oba jsou hubené postavy. Jeden z nich má delší tmavé vlasy, které měl v době, kdy k události došlo, stažené do culíku, druhý muž má hnědé krátké vlasy. Oba měli tmavé znečištěné oblečení.

Během vyšetřování policisté využili také záznamy z kamer. „V zájmu objasnění případu by potřebovali, aby se přihlásili dva lidé, kteří se na daném místě ve čtvrtek 14. září kolem půl čtvrté odpoledne pohybovali. V době, kdy mladá žena s kočárkem dva stavební dělníky u budovy obchodního centra míjela, běžel okolo ní po cyklostezce ve stejném směru další muž. Následně místem procházela ještě další žena s kočárkem, jejíž pozornost mohlo rovněž upoutat případné nevhodné chování mužů pracujících s kari sítěmi. Svědectví těchto dvou osob by mohlo výrazně pomoci při objasnění případu,“ doplňuje mluvčí Kroutilová.

Policisté tímto žádají ženu a muže, kteří se v danou chvíli pohybovali na uvedeném místě, aby se přihlásili na tísňové lince 158. „Policisté uvítají také informace od dalších případných svědků, například řidičů projíždějících vozidel, kteří událost viděli a mohli by tak poskytnout informace k jejímu průběhu,“ doplňuje výzvu Jana Kroutilová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky pátrání, obtěžování, policie, maminka, kočárek, svědci, City Park, stavební dělník, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maminku s kočárkem u City Parku obtěžovali dva stavební dělníci. Policie nyní hledá svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.