Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladou ženu v Jihlavě dlouhodobě obtěžoval bývalý přítel. Měl ublížit také jejímu synovi

Přibližně od začátku letošního dubna zažívala mladá žena v Jihlavě velmi těžké chvíle se svým bývalým přítelem. Osmadvacetiletý muž totiž uvedenou ženu nebezpečně pronásledoval, vyhrožoval i jejímu synovi. V létě se o tom dozvěděli policisté.

Mladý muž ženě posílal desítky zpráv, několikrát denně jí telefonoval nebo se ji snažil kontaktovat na sociálních sítích. Chodil za ní do práce a často čekal na místech, kde se pohybovala. „Mladou ženu tak výrazně omezoval v jejím obvyklém způsobu života. Muž se navíc choval agresivně a opakovaně mladé ženě vyhrožoval, že ublíží jí a jejímu dítěti. Měla tak obavu o život a zdraví svůj i syna. Policisté provedli šetření, výslechy osoba a shromažďovali důkazy. Případ ale odložili, neboť žena nedala souhlas s trestním stíháním muže,“ říká k případu nebezpečného pronásledování Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Případů nebezpečného pronásledování řešili policisté na Jihlavsku v letošním roce již pět, vloni jich bylo ve stejném období o tři méně.

Foto pixabay.com

Štítky obtěžování, SMS, partner, pronásledování, policie, Jihlava, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladou ženu v Jihlavě dlouhodobě obtěžoval bývalý přítel. Měl ublížit také jejímu synovi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.