Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Třiatřicetiletý muž řídil auto bez řidičáku a zdrogovaný. V Třešti ho zastavili policisté

V pondělí 11. září policisté v Třešti odhalili třiatřicetiletého muže, který řídil auto pod vlivem drog. Navíc měl až do konce roku 2019 zákaz řízení. Test na alkohol vyšel s negativním výsledkem.

Třiatřicetiletý řidič Škody Felicia jel po osmé hodině ráno ve směru z ulice Revoluční na ulici Selskou, zde ho zastavili policisté. Při kontrole zjistili, že se jedná o třiatřicetiletého muže z Jindřichohradecka, který má uložen soudem mimo jiné trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu tří let a řídit smí až od konce roku 2019. Následně policisté u muže provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin a marihuanu. Dechová zkouška u něho byla negativní.

„Policisté řidiči zakázali další jízdu. Muž se dále podrobil lékařskému vyšetření, při kterém mu byl odebrán biologický materiál.  Třiatřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté dále prověřují. Řízení vozidla pod vlivem drog policisté také šetří, v současné době jako podezření ze spáchání závažného dopravního přestupku,“ doplňuje informace Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky řidič, oprávnění, drogy, test, kontrola, Třešť, okres Jindřichův Hradec, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiatřicetiletý muž řídil auto bez řidičáku a zdrogovaný. V Třešti ho zastavili policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.