Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Obrataně se čelně střetla dvě auta, dva lidé se zranili. U nehody musel zasahovat vrtulník

Záchranáři z Vysočiny museli v sobotu 2. září zasahovat u dopravní nehody v katastru obce Obrataň na Pelhřimovsku. Zranili se při ní dva lidé, při nehodě zasahoval také vrtulník.

Před polednem jel sedmaosmdesátiletý řidič automobilu Chevrolet Aveo po silnici ve směru od Tábora. Při projíždění ostré pravotočivé zatáčky dostal s autem smyk, který nezvládl vyrovnat, přejel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s protijedoucím automobilem Nissan Navara s přívěsem.

Při dopravní nehodě utrpěli zranění řidič chevroletu a jeho osmašedesátiletá spolujedoucí. „Muž byl zdravotnickou záchrannou službou odvezen na ošetření do pelhřimovské nemocnice, žena byla transportována letecky do nemocnice v Českých Budějovicích,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Přítomní policisté u řidičů provedli dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili. Při kontrole vozidel policisté zjistili, že přívěs nemá platnou technickou prohlídku.

Dopravní nehodu dále šetří.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, zranění, střet, vrtulník, transport, Obrataň, dopravní nehoda, Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, Chevrolet, Nemocnice České Budějovice, Tábor, Chevrolet Aveo, Nissan Navara, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Obrataně se čelně střetla dvě auta, dva lidé se zranili. U nehody musel zasahovat vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.