Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na jihlavském Masarykově náměstí bylo rušno. Došlo zde k hádce a fyzickému násilí

Rušno bylo v pátek 18. srpna kolem půl jedenácté večer na jihlavském Masarykově náměstí. Policisté zde řešili incident tří lidí před jedním z tamních barů. Všichni tři – dva muži a jedna žena – byli pod vlivem alkoholu.

Trojice na sebe hlasitě pokřikovala a muži se spolu chtěli prát. „Policisté dva muže  vyzvali, aby zanechali protiprávního jednání a rozešli se. Muži na výzvu nereagovali a pokračovali ve vzájemném napadání. Proto policisté oba muže zajistili a převezli je na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ říká Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

U obou mužů byly provedeny dechové zkoušky s pozitivními výsledky – u jednadvacetiletého muže vykázala dechová zkouška hodnotu 1,88 promile alkoholu v dechu a u dvaačtyřicetiletého muže vykázala hodnotu 2,21 promile alkoholu v dechu.

Po odvozu mužů na záchytku zůstala na náměstí ještě zmiňovaná třiatřicetiletá žena. Ta začala napadat další ženu a také ji fyzicky napadla – udeřila ji do nosu. Dalšího přítomného muže udeřila do obličeje. Policisté třiatřicetiletou ženu na místě zajistili a také ji převezli na záchytku k vystřízlivění. Žena nadýchala 2,24 promile alkoholu v dechu. „Případ dále šetří policisté z obvodního oddělení Jihlava a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ uzavírá Čírtková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky incident, hádka, napadení, náměstí, centrum, alkohol, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihlavském Masarykově náměstí bylo rušno. Došlo zde k hádce a fyzickému násilí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.