Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Jihlavě hoří Kronospan. Byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu

AKTUALIZOVÁNO: Hasiči v Jihlavě likvidují požár v prostorách společnosti Kronospan. Oheň zasáhl halu a dopravníky uvnitř objektu. Podle neoficiálních informací na místě zasahuje 14 hasičských jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů.

Kromě likvidace požáru hasiči vykonávají další práce s tím související. „Rozebíráme, odvětráváme, ochlazujeme. Preventivně jsme instalovali norné stěny na blízký vodní tok. Zásah bude pokračovat ještě v horizontu několika hodin,“ uvedla mluvčí hasičů na Vysočině Musilová. Nakonec hasiči opustili místo požáru ve 20 hodin. 

Uvedla, že na místě zasahují přibližně od 4 hodin. „Nejprve byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu a v 05:30 došlo k vyhlášení třetího stupně požárního poplachu. Na likvidaci jsme nasadili několik vodních proudů a kromě toho jsme se zaměřili i na ochranu okolí, abychom zabránili rozšíření plamenů," řekla Musilová.

Dodala, že při požáru nebyl nikdo zraněn. Předběžná výše škody není zatím známa, příčinu vzniku ohně určí až vyšetřovatel. 

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky požár, Kronospan, poplach, oheň, Jihlava, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě hoří Kronospan. Byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.