Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na dálnici D1 poblíž Jihlavy celníci našli v autě drogy. Jeho řidič byl pod vlivem kokainu

Při kontrole na dálnici D1 poblíž Jihlavy našli celníci v jednom z automobilů drogy. Přivolaná policejní hlídka zjistila při orientačním testu v těle dvacetiletého řidiče přítomnost kokainu. Za nedovolenou výrobu a nakládání s omamnými a psychotropními látkami hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let, dnes sdělil mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina Richard Zeman.

Celníci našli drogy 11. srpna na parkovišti na 112. kilometru D1 ve směru na Prahu. „Při kontrole prostoru zadních sedadel vozu Volkswagen Passat byla v loketní opěrce nalezena plastová ampule s uzávěrem se zbytky prášku bílé hmoty," uvedl mluvčí.

Při podrobné kontrole celého vozu celníci odhalili 26 tablet připomínajících drogu extáze, 75 gramů rostlinné sušiny s charakteristickým pachem marihuany, deset dávek neznámé krystalické látky a také střelnou zbraň. „Jednalo se o plynovou pistoli, která se nacházela v levé boční schránce zavazadlového prostoru společně s 33 náboji," dodal mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky drogy, kokain, řidič, vězení, policie, droga, Dálnice D1, Jihlava, Kraj Vysočina, Praha, Volkswagen Passat, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na  dálnici D1 poblíž Jihlavy celníci našli v autě drogy. Jeho řidič byl pod vlivem kokainu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.