Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič osobního auta na Třebíčsku nepřežil srážku s nákladním vlakem. Provoz na trati stojí

Řidič osobního auta dnes nepřežil srážku s nákladním vlakem na přejezdu na trati mezi Znojmem a Okříškami na Třebíčsku v úseku Okříšky - Stařeč. Provoz na trati je zastaven. Silnice je průjezdná s omezením, dopravu řídí na místě policisté. Cestující mezi stanicemi Moravské Budějovice - Okříšky přepravuje náhradní autobusová doprava. Dechovou zkouškou policisté u strojvedoucího vlaku požití alkoholu vyloučili, řekla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Nehoda byla ohlášena v 15:15. Řidič jel ve směru od Třebíče. U obce Čechočovice přejížděl přes železniční přejezd, po kterém v tu dobu jel nákladní vlak.

Podle Martina Drápala z Drážní inspekce je přejezd zabezpečený světelnou signalizací bez závor. „Provoz bude přerušen přibližně na tři hodiny, než se nehoda vyšetří. Určitě budeme vyšetřovat, zda byla signalizace v provozu,“ řekl ČTK Drápal.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky srážka, úmrtí, řidič, vlak, trať, Okříšky, okres Třebíč, Znojmo, Moravské Budějovice, Stařeč, Drážní inspekce, Třebíč, Čechočovice, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta na Třebíčsku nepřežil srážku s nákladním vlakem.  Provoz na trati stojí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.