Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kvůli hmyzu v autě havaroval dvaapadesátiletý muž. Nevěnoval se řízení a narazil do mostku

Kvůli obtěžujícímu hmyzu havaroval ve středu 26. července na úseku komunikace mezi Telčí a obcí Studnice dvaapadesátiletý řidič vozidla Škoda Praktik. Po deváté hodině jel po silnici ve směru na Jihlavu. V jednu chvíli se dostatečně nevěnoval řízení, protože podle jeho slov odháněl obtěžující hmyz v autě, přitom strhnul řízení a vyjel mimo silnici.

V příkopu pak řidič narazil svým autem do hrany betonového mostku. „Při havárii utrpěl řidič zranění a musel být zdravotnickou záchrannou službou odvezen do jihlavské nemocnice, kde byl hospitalizován. Policisté místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. U řidiče provedli dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

 Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda více než sto tisíc korun, poškozením mostku byla způsobena škoda přibližně padesát tisíc korun. „Muž se dopustil přestupku na úseku dopravy, za který mu policisté uložili na místě v příkazním řízení pokutu,“ uzavírá policejní mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, hmyz, řízení, nepozornost, zranění, nemocnice, Jihlava, Telč, Škoda Praktik, Studnice, Lékárenský komplex Jihlava, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli hmyzu v autě havaroval dvaapadesátiletý muž. Nevěnoval se řízení a narazil do mostku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.