Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Ve středu navečer se u Stáje střetla dvě vozidla. Z celkem sedmi zraněných jsou tři děti

Během středečního podvečera došlo v blízkosti obce Stáj na Jihlavsku k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Smyk jednoho vedl ke střetu s protijedoucím autem. Následkem havárie je sedm zraněných, z toho tři děti.

Devětatřicetiletá řidička osobního vozidla značky VW Touran projížděla po silnici II/353 ve směru jízdy od Žďáru nad Sázavou směrem k obci Stáj. Při projíždění pravotočivou zatáčkou nepřizpůsobila rychlost jízdy, s vozidlem dostala smyk a vjela vlevo do protisměrného jízdního pruhu, kde v tuto chvíli jelo vozidlo značky Peugeot. Poté došlo ke střetu obou vozidel.

Při nehodě se zranilo pět osob, které cestovaly v osobním vozidle VW Touran, mezi zraněnými byly tři osoby mladší patnácti let. Všichni zranění byli ošetření na místě zdravotnickou záchrannou službou a poté převezeni k dalšímu vyšetření do zdravotnického zařízení.

Při dopravní nehodě se zranila řidička z osobního vozidla Peugeot, která byla osádkou vozidla zdravotnické záchranné služby ošetřena na místě a následně byla převezena do jihlavské nemocnice k dalšímu ošetření. Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujedoucího z vozidla Peugeot, který byl letecky transportován do brněnské nemocnice.

U obou řidiček byla na místě nehody provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Hmotná škoda na havarovaných vozidlech dosáhla částky tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky osobní vůz, dopravní nehoda, Peugeot, okres Jihlava, Stáj, Volkswagen Touran, Žďár nad Sázavou, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve středu navečer se u Stáje střetla dvě vozidla. Z celkem sedmi zraněných jsou tři děti | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.